Hvert eneste hudpleje- og makeupprodukt er udviklet af hudlæger, og kan skræddersys til enhver hud og behov. Læs mere og lad din hud bestemme.

Allergitestet. Hvad betyder det?

Først og fremmest bruger vi ingen kendte allergener i vores produkter. Hvert eneste produkt testes 12 gange på 600 personer. Hvis bare én af disse 7.200 påføringer giver en allergisk reaktion starter vi forfra. Den ene kunne være dig.

Ordet ‘hypoallergenic’ kan du finde på mange skønhedsprodukter, men der er ikke enighed om, hvad det betyder. Derfor har vi sat vores egen standard for at sikre din huds velvære.

Se Cliniques bestsellers

Hvorfor er Clinique 100% uparfumeret?

Parfume forårsager flere allergiske reaktioner ved kontakt med huden end nogen anden ingrediens.

Irritationer forårsaget af allergi kan med tiden svække huden. Man kan derfor spørge sig selv: Kan allergi ælde huden? Vores rådgivende hudlæger er ikke i tvivl. Allergiske reaktioner giver irritation – og kronisk irritation kan resultere i linjer, rynker og ujævn hudtone.

Dét er en ret god grund til være 100% uparfumerede.

Se Cliniques hudpleje nu.

Vand og sæbe. Og forskning.

Clinique slog sig sammen med praktiserende hudlæger for at skabe det første hudplejesystem udviklet af hudlæger: Rens med Facial Soap, eksfoliér med Clarifying Lotion, fugt med Dramatically Different Moisturizing Lotion eller Gel

Følg hudplejerutinen og oplev fantastiske resultater. Tør hud føles fugtet, ensartet og behagelig. Fedtet hud får hjælp til at forhindre urenheder. Alle hudtyper får strålende, klar hud med en smuk glød. Alt dette med bare 3 produkter, 3 minutter, morgen og aften.

Find det 3-Trinssystem der passer til dig.

Uparfumeret makeup. Det er en smuk ting.

Cliniques makeup får din hud til at se endnu bedre ud.

Alle Cliniques øjenskygger og mascara er testet af øjenlæger (oftalmologisk testet). Vores skønne læbestifter og lipgloss er fyldt med fugt og pleje, og uden den mindste smule parfume. Og vores foundations både dækker og behandler din hud – find en løsning der mindsker synligheden af linjer, rødme eller ujævn hudtone for blot at nævne nogle få.

Se Cliniques makeup nu.