Clinique tilbyder unikke jobmuligheder

Hos Clinique tror vi på kvinders intelligens.
I stedet for "skønhedssnak", skaber Clinique en unik kundekontakt
ved at lytte til kunden og tilbyde professionel hudpleje- og
makeupkonsultationer. Hvis du er interesseret i et job hos Clinique,
kan du nedenfor se de aktuelle ledige stillinger hos Clinique og Cliniques forhandlere.
Beskæftigelse
Om Clinique

Clinique blev grundlagt af Estée Lauder Companies i 1968. I dag sælges Clinique produkter i ca. 140 lande. Cliniques mission er fortsat den samme: at levere service og produkter af højeste kvalitet og imødekomme alle hudtypers behov med skræddersyede produkter til alle aldre, hudfarver og køn. Cliniques skræddersyede kvalitetsprodukter — der alle er testet og udviklet med den seneste teknologi — har gjort Clinique til et af verdens førende hudplejemærker. Alle makeup- og hudplejeprodukter er allergitestede og 100 % uparfumerede.

Hos Clinique er der mange forskellige typer jobmuligheder, lige fra et job inden for ledelse eller administration til at være Clinique-konsulent i en af vores forretninger. Du kan læse mere om alle disse jobmuligheder nedenfor.

Vi tror på lige muligheder for alle.Lederstillinger hos Clinique

Clinique tilbyder forskellige lederstillinger — fra detailsalg til marketing, produktforskning og -udvikling til forsyningskæden, lederstillinger inden for finans, HR og IT.

Du kan sende din uopfordrede ansøgning ved at udfylde ansøgningsformularen her. Du kan også klikke her for aktuelle ledige stillinger. >

Salgsstillinger hos Clinique

Clinique tilbyder forskellige salgsstillinger. Stillingerne som accountchef og regional uddannelsesansvarlig er beskrevet nedenfor.

Accountchef

Accountchefen er ansvarlig for adskillige butikker i det respektive område, og samarbejder med detailpartnerne mhp. fastsættelse af salgsmål og målsætninger samt sikre, at konsulenterne repræsenterer Clinique bedst muligt. Hvis du har min. 2-3 års erfaring med detailledelse, kan dette være en aktuel jobmulighed for dig. Afsluttet universitetsuddannelse eller tilsvarende erhvervserfaring foretrækkes.

Klik her for en detaljeret jobbeskrivelse.


Regional uddannelsesansvarlig

Den regionale uddannelsesansvarlige uddanner konsulenterne i produktkendskab og færdigheder, der kræves for at opnå Cliniques standarder og salgsmål. Hvis du har 2-3 års erfaring med detailledelse, har stærke kommunikationsevner og undervisningserfaring, kan du være den rette til denne stilling. Afsluttet universitetsuddannelse eller tilsvarende erhvervserfaring foretrækkes.

Klik her for en detaljeret jobbeskrivelse.


Ledige stillinger hos en forhandler

Clinique konsulent
 
Clinique konsulenten repræsenterer Clinique hos forhandleren, tilbyder branchens bedste hudpleje- og makeupekspertise og har en personlig salgsmålsætning. Såfremt du har en en gymnasial eller tilsvarende eksamen, har salgs- og/eller serviceerfaring og har mulighed for at arbejde på skiftende arbejdstider, kan denne stilling være en unik karierremulighed. Bemærk, at du i denne stilling ansættes af stormagasinet og ikke af Clinique. Stormagasinet træffer alle endelige beslutninger vedrørende denne stilling.

Klik her for en detaljeret jobbeskrivelse.


Butikschef

Butikschefen er ansvarlig for at, konsulentteamet opnår den daglige målsætning. Såfremt du har en gymnasial eller tilsvarende uddannelse, tidligere erfaring som butikschef og/eller er Clinique konsulent med de ønskede kvalifikationer, kan denne stilling være en unik karrieremulighed. Bemærk, at du i denne stilling ansættes af stormagasinet og ikke af Clinique. Stormagasinet træffer alle endelige beslutninger vedrørende denne stilling.

Klik her for en detaljeret jobbeskrivelse.


Uddannelsesansvarlig

Den uddannelsesansvarlige skal give en løbende coaching til konsulentteamet. Den uddannelsesansvarlige skal også udvikle butikschefens coachingsevner. Såfremt du har en gymnasial eller tilsvarende uddannelse, tidligere erfaring som butikschef og/eller er Clinique konsulent med de ønskede kvalifikationer, kan denne stilling være en unik karrieremulighed. Bemærk, at du i denne stilling ansættes af stormagasinet og ikke af Clinique. Stormagasinet træffer alle endelige beslutninger vedrørende denne stilling.

Klik her for en detaljeret jobbeskrivelse.


Accountkoordinator

Accountkoordinatoren fungerer som forbindelsesled mellem Clinique og lederen af stormagasinet. Ansvarsområderne er bl.a. coaching af butikscheferne og at lede og udvikle konsulenterne, så de opnår de bedste resultater. Denne stilling kræver en del rejseaktivitet.  
 Såfremt du har en gymnasial eller tilsvarende uddannelse, tidligere erfaring som butikschef og/eller er Clinique konsulent med de ønskede kvalifikationer, kan denne stilling være en unik karrieremulighed. Bemærk, at du i denne stilling ansættes af stormagasinet og ikke af Clinique. Stormagasinet træffer alle endelige beslutninger vedrørende denne stilling.

Klik her for en detaljeret jobbeskrivelse.


Powered by Translations.com GlobalLink OneLink SoftwarePowered By OneLink